-->

OneDrive ve Sürprizleri


Bildiğiniz üzere kısa bir süre önce SkyDrive adı ile yayın yapan Microsoft depolama servisi isim hakkı yüzünden ismini değiştirmek zorunda kalmıştı ve şimdi yeni ismi OneDrive ile beraber sürprizleri ile beraber kullanıma açıldı.

Video, fotoğraf ve diğer belgelerin saklamanın yanı sıra gelişmiş dosya paylaşım özellikleri bulunuyor. Mobil cihazlar için Windows Phone, iOS, Android ve Xbox uygulamaları ile mobil platformlar'da daha rahat bir kullanım sunacak. 

Microsoft'un anket çalışmasına göre kullanıcıların bir kısmı bulut sistemlerdeki dosyalarını başka bir yerde saklamıyor ancak insanlar verilerini kaybetmektense cihazlarını kaybetmeyi tercih ediyor. İnternet üzerinde bir çok alternatif bulunurken Microsoft'un böyle bir hizmeti sunması daha güvenilir olması anlamına geliyor ve OneDrive hizmetine kayıt olan kullanıcılarına 7 GB depolama alanı sunuyor.

Yeni gelen özellikle android cihazında uygulama yüklü ise çekilen fotoğraflar anında bulut sisteme yükleniyor.Böylece veri aktarımı bir çok cihaza göre daha rahat ve kolay oluyor. Eğer daha çok depolama istiyorsanız arkadaşlarınıza davet ederek her daveti kabul eden arkadaştan 500 MB ve toplamda 5 G kadar ek alan sunuyor eğer isterseniz ücretli paket alabilirsiniz. Kamera yedekleme özelliğinide kullanan müşterilerine 3 GB ek alan veriyor. Eğer bu hizmeti kullanmak isterseniz https://www.onedrive.com'a giderek yeni bir üyelik açabilir veya hotmail üyeliğiniz üzerinden kullanabilirsiniz.

Benzer Konular

0 yorum: