-->

Teknoloji Haberleri Android Uygulaması

Günümüzde artık internet kullanıcılarının yarısı artık mobil olarak telefon veya tabletlerden giriş yapıyor hal böyle olunca insanlar bütün ihtiyaçlarını mobil cihazından yapmak istiyor.Tabi insanlar teknolojideki yenilikleri son gelişmeleri veya yapılan güncellemeleri yeni çıkan cihazları görmek istiyor. Bunun için insanlar telefonlarından uygulama marketlerine giriyor bizde ekip arkadaşım ile beraber bir android uygulama yazmaya karar verdik peki bu uygulamada neler var ve bu uygulama ne işe yarar ? İlk olarak şundan bahsedelim uygulama tamamen ücretsiz ve sadece yaptığımız harcamaları karşılamak için sadece 1 adet reklam var oda zaten bir süre sonra kapanıyor.Yani bu uygulama ile en çıkan oyunlardan tutun en son çıkan telefonlara kadar her bir içerik mevcut.

Şimdi uygulamada neler var peki. Uygulama içerisinde 20'den fazla internet sitesi var ve bir çoğu tam haber okunabilir durumda. Daha sonra yapılan yeni güncelleme ile uygulamaya mobil siteleri ve bir çok teknoloji forumu ekledik. Tabi uygulama bununla sınırlı değil uygulama içerisinde teknoloji içerikli yerli yabancı video kanalları mevcut bazen yazı ve resim yetersiz kalır işte bu yüzden video kanallarını ekledik.Uygulama üzerinden son 24 saat'te yayınlananlar, okunmamışlar, favoriler ve podcast yayınları mevcut.

Peki bu uygulamada daha ne özellikler var bunlar bana yetmez derseniz, görmekte sıkıntı çekenler için yazı büyültüp küçültme özelliği mevcut, Tek renk bana yetmez ben renkli adamım diyenler için 3 adet tema seçeneği mevcut açık, koyu ve yeşil tema ancak yapılacak yeni güncelleştirmede tema seçeneğini 5'e çıkartmayı düşünüyoruz.Uygulama üzerinde siteler için hazırlanmış özel ikonlar ile onları daha rahat ayırt edebilir ver alfabetik sıra da olduğu için daha çabuk bulabilirsiniz. Uygulamanın belirli sosyal paylaşım siteleri mevcut ancak telefonunuz da ek olarak başka bir sosyal ağ var ise uygulama onu hemen tanır ve onda da paylaşabilirsiniz.Haftalık temizleme özelliği ile her hafta okunmuş veya okunmamış tüm yayınlar otomatik olarak silinecek ve size yer tasarrufu sağlayacak. Tabi bu özelliği ayarlar menüsünden istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Yeni yazılar wi-fi olmadan indirilmeyecek taki siz ona komur verene kadar isterseniz de sadece istedeğiniz sitenin yeni yazılarını indirebilirsiniz.

Peki bu kadar özellik var şimdi diyeceksiniz bu kadar özellik baya bir çok yer tutar eğer öyle düşünüyorsanız gerçekten yanılıyorsunuz çünkü uygulama sadece 3 megabayt ve android 2.2 üzerindeki tüm cihazlarınızda çalışıyor.Uygulamayı indirdik den sonra sizden tek ricamız uygulamaya puan vermeniz çünkü düşük puan verir iseniz bir yerde hata yaptığımızı anlarız ve hemen değiştiririz isterseniz yorumda yazabilir görüş ve önerilerini bildirebilirsiniz.Uygulamayı ilk kurduğunuzda ilk olarak içerikleri indirecektir bilginiz olsun üst menüde Teknoloji Haberleri Akış şeklinde bir ibare görürsünüz.


Uygulamayı indirmek için yandaki resme tıklayabilir yada aşağıdaki linke tıklayarak indirebilirsiniz iki link de aynıdır ve Google Play üzerinden direk olarak telefonunuza indirme yapar.




Benzer Konular

1 yorum:

  1. Teknolojiyi sürekli takip etmek gerekiyor.Bu uygulama bize yeterli olacaktır.

    YanıtlaSil