-->

Asus ChromeBox u İnceliyoruz

Bugün sizler için Asus firmasının ChromeOS işletim sistemli mini bilgisayarını inceleyeceğiz. Minik bir bilgisayar olarak bizlere sunulan ChromeBox boyutları ve oldukça şık duruşu ile dikkatleri üzerine çekiyor. 
Daha önce bu boyutlarda mini bilgisayarları Apple ve Exper firmasından görmüştük. Asus un böyle bir girişimde bulunması oldukça iyi oldu diye biliriz. Bilgisayarını , programlarını ve masa üstü düzenini her daim yanında taşımak isteyen kullanıcılar için güzel bir çözüm sunun Asus ChromeBox ın tasarımının yanında donanımına da önem vermiş diyebiliriz. İçerisinde İntel Celeron 9555U veya Core İ3  işlemci seçeneği sunan ChromeBos günlük ve biraz daha fazlası işler için oldukça ideal bir bilgisayar diyebiliriz. 2 veya 4 Gb DDR3 bellek miktarları da kullanıcı için oldukça ideal diye biliriz. Bunun yanı sıra 16 Gb ssd ve 100 Gb lık bulut depolama alanı bulunan ChromeBox ın depolama alanı biraz daha geniş tutula bilirdi diyelim. 
Ekran kartı olarak tümleşik İntel Hd ekran kartını kullanıyor. Usb 3.0 ve HDMI , DisplayPort seçeneği , ses jakleri bunların yanı sıra dahili bir 802.11 Wi-Fi kartı  ve gigabit ethernet bağlantıları ile zenginleştirilmiş portlar ilgi görecek gibi. 

Benzer Konular

0 yorum: