-->

Kıskandıracak 2 Uygulama


Birçok uygulama Android’e gelmemişken iOS platformunda kullanılabiliyordu. Ancak bu uygulama olayı tam tersine çevirerek iOS kullanıcılarını kıskandırıyor. Şimdi sizlere seçtiğimiz 3 uygulamayı tanıtıyoruz.

1 – SwiftKey = Bu uygulama sizlere normal Android klavyesinin dışında özel bir klavye hazırlıyor kendi temaları ile çok güzel bir görünüme yer veriyor ancak bu uygulama size yazım hatası yapmanızı engelliyor. Uygulama yazdıklarınızı takip ediyor hangi kelimeyi daha çok kullanıyorsunuz hepsini kaydediyor ama bunların hepsi size daha rahat bir kullanım sağlamak için. Uygulama 10 TL’lik bir satış fiyatı bulunuyor.





2 - Nova Launcher = Android cihazınız istediğiniz bir görünüme sahip değil mi? Temadan resimden memnun değil misiniz işte bu uygulama tam anlamıyla size göre uygulama sayesinde cihazınızın temasını değiştirebiliyorsunuz. Sizi klasik bir görünümden çıkartıp eşsiz bir görünüme sokuyor. Sadece programın kendi temaları değil uygulamanın kullanıcılar için oluşturduğu özel sitede kullanıcılar kendi temalarını paylaşabiliyor ve nasıl yapıldıklarını anlatıyorlar bu uygulama ise Market’te 8,90 TL’den satışa sunulmuş durumda.

Benzer Konular

0 yorum: