-->

Samsung Galaxy S5 Tanıtılıyor - Canlı Yayın



Samsung Mobil Dünya Kongresi kapsamında canlı yayın ile Galaxy S5 cihazını tanıtacak. Unpacked 2014 olarak adı geçen etkinlikte saat 21:15 gibi tanıtımın başlaması bekleniyor.

Yayın Barcelona'dan yaypılmakta ve S5'in bütün detaylarıyla birlikte anlatım yapılacak. Cihazın kutusunda yer alan teknik özellikler kısmını gösteren fotoğraf, telefonun neredeyse tüm konfigrasyonunu gözler önüne seriyor. 5,25 inç QHD ekran Fotoğrafta yer alan bilgilere göre, 5,25 QHD Super Amoled ekrana sahip olduğu görülen cihazda 2,5 GHz saat hızında dört çekirdekli işlemci yer alıyor. Snapdragon olmasına kesin gözüyle bakılan işlemcinin modeli hakkında ayrıntılı bir açıklama bulunmazken, cihazın 3 GB LPDDR3 bellek ve 3000 mAh pile sahip olması dikkat çekiyor. Sürpriz yok Kamera özellikleri ise önceki dedikodularla örtüşür durumda. Otofokus özelikli 20 MP arka kameraya 2 MP ön kamera eşlik ediyor. Full HD video kaydı, GPS, Smart Remote gibi özelliklerin yer aldığı liste önceki sızıntılara göre sürpriz sayılabilecek farklılıklar içermiyor.

Benzer Konular

1 yorum:

  1. bir s4 kullanıcı olarak s5 daha hos ve şık ama s4 tam beklentileri karşılayamamıştı bu samsungun kafa karışıklıklarını kaldırıcak bir ürün bence

    YanıtlaSil