-->

AOC E2462VW Monitörü Test Ettik

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle birlikte AOC nin bizlere sunduğu E2462VW isimli monitörü inceleyeceğiz. 

Oldukça şık ve estetik görünümü ile dikkatleri üzerine çeken AOC E2462VW modeli ile orta sınıf kullanıcıya hitap ediyor. Dediğimiz gibi orta sınıf olmasına rağmen çok ince şık duran monitör beyaz rengi ile de masanız da bir bütünlük sağlayacak diyebiliriz. 23,6 inc ekran boyutu ile hem oyuncuları hemde çizim kurgu yapan kullanıcıları aynı monitörde toplayan AOC fiyatı ve ekran boyutları ile de rakipleri arasından sıyrılıp çıkıyor diyebiliriz. Maksimum olarak 1920 x 1080 çözünürlük değeri sağlaya bilen monitör bu çözünürlük değerinin yanında 60 Hz ve 5 ms tepki süresini bizlere sunuyor. 16.7 milyon renk desteği ile gerçekçi renkleri yakalamak isteyen çizim tutkunları da AOC nin bu modelini sevecek gibi gözüküyor. 

Dil desteğide 16 dile kadar desteklenerek farklı bölge ve ülkedeki kullanıcılar düşünülmüş diye bilriz. 3.75 kg ile oldukça hafif bir yapıda olan model boyutları ile de diğer 23.6 inc monitörlere fark atıyor. DVI-D ve Analog RGB portları orta seviye kullanıcı için oldukça yeterli olacaktır. -5 ile 20 derece açı sunan E2462VW masa ve duvar kullanım olanaklarını arttırıyor. 
24 w ile 0.5 W ( beklemede ) güç tüketimi hem enerji tasarrufu hemde çevre dostu bir monitör olduğunu söylüyor. Fiyatı ise 183 $ + KDV ile bizlere sunulan AOC monitör orta sınıf ve uygun fiyatlı bir monitör diye biliriz.

Benzer Konular

0 yorum: