-->

Mobil Yazıcı: LG Photo Pocket İncelemesi

Günümüzde artık her şey mobile taşınmış durumda. İnsanlar artık bilgisayarlarından çok mobil cihazlarına bakıyor. Hal böyle olunca üretici firmalar bir çok ürünü artık taşınabilir yapmaya koyuluyor. Yazıcılar ise elektrikle çalışıyor ve hala mürekkep kullanılıyor ancak LG yaptığı yeni ürün ile kullanıcılarına mobil cihazlarından yani telefon veya tabletlerinden çıktı alma imkanı sağlıyor.

Ancak bu üründe en büyük özelliklerden iki tanesini söyleyecek olur isek cihaz şarj ile çalışıyor ve mürekkepsiz zink teknolojisi mevcut.Ürünün boyutları küçük olduğu için dahili hafıza koyulmamış ancak aynı anda 2 adet fotoğraf basabilecek bir kapasitede.

Sosyal paylaşım araçları ve e-posta,çektiğimiz binlerce fotoğrafı paylaşmak için kullandığımız en popüler yöntemler olarak ön plana çıkıyor. NFC (Near Field Communication,Yakın Saha İletişimi) ve bluetooth kablosuz bağlantı imkânları sunan Pocket Photo 2.0 ile 5,1 x 7,6 cm boyutlarında fotoğraf basabiliyorsunuz. Pocket Photo 2.0 yazıcı, özel olarak tasarlanmış fotoğraf kâğıtları üzerine ısı uygulayarak görüntü meydana getiren ZINC teknolojisi kullandığı için mürekkep kartuşu gerektirmiyor. Yazıcı bir akıllı telefon büyüklüğünde.


Benzer Konular

3 yorum:

  1. NFC kullanılarak yazdırabilmek iyi olmuş. Daha büyük bir batarya olabilirdi sanki. Ama güzel cihaz olmuş. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Bluetooth kullanilmasi guzel ayrica nfc de mantikli olmus yazici alacak olsam alinacak bir mal

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir cihaz, kalitesi ve nfc özelliği mükemmel. Fakat fiyatının da mükemmel olacağını düşünüyorum :)

    YanıtlaSil