-->

Asus M31AD Masa Üstü Bilgisayarı

Bugün sizlere Asus firmasının bizlere sunduğu giriş seviyesi bilgisayarından bahsedeceğiz. Bu ürünüz Asus un bizlere giriş seviyesi olarak sunduğu İntel işlemci markalı masa üstü bilgisayarını sizler için inceleyeceğiz.


İlk olarak işlemci markası olarak İntel tercih eden Asus bizlere İntel Core İ3 4130 model işlemci sunuyor. Çok yüksek overlock olanakları sağlamasa da günlük kullanım ve oyun deneyimi için yeterli bir işlemci tercih edilmiş diye biliriz. 3.4 ghz lik işlemci hızı ile sunulan Core İ3 işlemcinin 3 MB ön belleği bulunuyor. Bellek olarak ise 4 Gb lık bir bellek kapasitesi bizi karşılıyor. 1600 Mhz de çalışabilen bellekler ise biraz daha  yüksek tutularak kullanıcının internet ve oyun deneyimi artırıla bilinirdi. Yinede bu fiyat aralığı için 4 gb bellek miktarı normal diye biliriz. Oyun performansı olarak ise size şuan piyasada bulunan bir çok oyunu yüksek ayarlarda olmasa orta ayarlarda oynata bilen bir grafik birimi ile geliyor. Oyunlarda çok yüksek fps değerleri beklersek bu bilgisayara biraz haksızlık etmiş oluruz. Böyle yüksek oyun deneyimleri için  üst seviye kasalar tercih etmek daha mantıklı olacaktır.

GT620 harici ekran kartı kullanan bilgisayarımızın 1 gb ekran kartı belleği bulunuyor. 1 Tb depolama birimi bulunan Asus bilgisayarın size yeterli geleceğini söylemek istiyorum. Bağlantı seçeneklerine baktığımızda ise  usb 3.0 ve gigabit ethernet portu bizlere sunulmuş. Genel olarak giriş seviyesi diye bileceğimiz bir bilgisayar olan M31AD günlük işleriniz ve orta seviye oyun deneyimleriniz için tatmin edecek diye biliriz.

Benzer Konular

0 yorum: