-->

Zalman Z3 Plus Kasa İncelemesi

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Zalman firmasının orta seviye bir fiyatta fakat üst seviye kasalarla yarışabilecek bir kasa modeli olan Zalman Z3 Plus ı sizler için inceleyeceğiz. 

Dediğimiz gibi fiyat olarak giriş seviyesi fakat bizlere sunduğu özellikler ve kalitesi ile de üst seviye kasalardan farksız olan Z3 Plus bir süredir satışta bulunuyor. Öncelikle sisteminizi yenilemek veya küçük bir kaç değişiklik yapmak istediğinizde dahi size engel olabilecek donanım parçalarınızın başında kasanız gelir. Örneğin sisteminizde çalışan işlemcinize overlcock yapmak istiyorsunuz. Bunun için ilk olarak yapmanız gereken iyi bir soğutucu peki aldığınız sıvı soğutmayı nereye monta edeceksiniz bu sorunun çözümü yeni bir Zalman Z3 plus kasa olabilir. Zalman Z3 Plus kasanın üst tarafında bulunan çift fanlı radyatör yuvası sizin için bugün alabileceğiniz bir çok sıvı soğutma radytörünü sorunsuzca monta edebilirsiniz.
 Bunun yanı sıra arka panelde bulunan iki adet standart sıvı soğutma boruları için yer ayrılmış. Buda demek oluyor ki kendi kuracağınız bir soğutma sisteminide Z3 Plus kasanızda kullanabileceksiniz. Bunun yanı sıra Zalman Z3 Plus kasa sağ kapağında bulunan yarım penceresi ile kasa içinizi görmenize olanak sağlıyor. Ön panel de ise sade ızgaralı bir yapı bizlere eşlik ediyor. Üst kısımda ise iki adet Usb 2.0 ve bir tane Usb 3.0 aralıklı olarak bulunuyor. Usb portlarının hemen yanına ise ses jakı konumlandırılmış.
Üst seviye kasalarda görmeye alışık olduğumuz fan kontrol tuşu da bizlere Zalman Z3 Plus kasa ile sunulmuş. İçe doğru çöküp kalkan yapısı ile üst panelde ki iki adet fanı kontrol etmeye yarayan tuşun oldukça işlevsel olduğunu söyleye biliriz. Usb 3.0 ve fan kontrol tuşunun kasanın alınabilirliğini arttırdığını belirmek gerek.Fiyat olarak ise 52 $ + KDV olarak bizlere sunulan Zalman Z3 Plus oldukça uygun fiyatlı bir bilgisayar kasası diyebiliriz.

Benzer Konular

0 yorum: